Jøp, Ove & Myrthu Vest søger studentermedhjælper

Jøp, Ove & Myrthu Vest P/S og datterselskabet Xylofon A/S søger studentermedhjælp fra cirka 15. august 2017. Arbejdstiden vil være en dag om ugen.

Som studentermedhjælper vil du komme til at arbejde med en række forskellige PR- og kommunikationsopgaver i relation til vores kunder. Det gælder eksempelvis:

Researcharbejde
Produktion af artikler og tekster
Gennemførelse af interviews
Udarbejdelse af notater, analyser og rapporter
Bistand ved udarbejdelse af diverse kommunikationsmaterialer
Kommunikation på sociale medier
Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider
Pressearbejde
Arbejde med diverse programmer til produktion af informationsmaterialer
Projektledelse og sekretariatsarbejde

Derudover vil du komme til at deltage i virksomhedens øvrige arbejde sammen med de øvrige ansatte og dermed komme helt tæt på arbejdsgangen i en kommunikationsvirksomhed.

Vi søger en person, der kan:

Lave research og finde kilder og data
Arbejde journalistisk
Skrive artikler og andre tekster
Bruge de sociale medier
Udarbejde notater og oplæg
Tænke kreativt
Interviewe personer i forbindelse med artikler eller undersøgelser
Læse og tale engelsk

Du studerer eksempelvis cand. public eller anden relevant kommunikationsuddannelse og er på sidste halvdel af dit studie. Desden har du gåpåmod, er initiativrig og kan arbejde selvstændigt og personligt og fagligt kan indgå i samarbejdet på en arbejdsplads. Det er også afgørende at er flydende i skriftligt dansk.

Om os
Jøp, Ove & Myrthu Vest er et kommunikationsbureau med fokus på strategisk kommunikationsrådgivning. Gennem vores rådgivning og vores ydelser bidrager vi aktivt til, at vores kunder når deres forretningsstrategiske mål.

Xylofon A/S rådgiver om internetkommunikation og udvikler og driver websites for danske og internationale virksomheder, organisationer og institutioner. Udgangspunktet for Xylofons arbejde er, at indhold og struktur er afgørende for kvaliteten af et website.

Fysisk er vi placeret i smukke landlige omgivelser sydvest for Skanderborg. Transport er ikke noget problem, da vi tilbyder gratis kørselsordning fra Århus.

Stillingen
Arbejdstiden vil være en dag om ugen. Opgaverne vil være delt nogenlunde ligeligt mellem de to selskaber. Løn efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte partner Søren Petersen, på 86 76 16 20 eller e-mail: soren.petersen@xylofon.dk

Send din ansøgning inkl. CV og gerne 2-3 eksempler på artikler eller lignende inden tirsdag 23. maj 2017 til:

Jøp, Ove & Myrthu Vest P/S
Degnemosen 1
8740 Brædstrup
E-mail: soren.petersen@xylofon.dk