Det er okay at være lidt fortvivlet ❤️

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

Få svar her

Hjemmeside og webshop

Digital marketing

Optimering

Hjemmeside og webshop

Vi bruger WordPress til at udvikle alle vores hjemmesider. Til WordPress bruger vi et framework vi har udarbejdet som sikrer en hurtig og stabil hjemmeside.

Ja, det kan du tro. Du får adgang til din hjemmeside så du selv kan komme ind og lave ændringer hvis du ønsker det.

Ja. Vi tager ikke ejerskab på din hjemmeside. Når du har betalt for din hjemmeside er den din. Du kan læse mere om vores priser og vilkår.

Din hjemmeside leveres i WordPress som er et meget udsat system da det er så populært. Din hjemmeside hostes på danske og sikre servere. Samtidig kører vi daglig backup på din hjemmeside. Ønsker du øget sikkerhed anbefaler vi en sikkerhedsoptimering.

Vi bruger WooCommerce som er et shopsystem som er tilknyttet WordPress. Det er et af de mest udbredte shopsystemer, og mulighederne er utallige.

Ja. Mulighederne i WooCommerce er utallige. Der findes et hav af færdige plugins og moduler man kan købe og sætte op. Kontakt os hvis du har specifikke behov og ønsker.

Digital marketing

Der findes ingen facitliste til succes med SEO. Resultater med SEO afhænger af mange ting, blandt andet dine konkurrenters SEO-indsats, sværhedsgraden af de søgeord vi arbejder med, samt dit budget.

Normalt ser vi fremskridende resultater hos vores kunder indenfor 3-4 måneder.

Ja, det er muligt at pause SEO-arbejdet men vi anbefaler det ikke. SEO er en proces der tager tid og kræver konstant og løbende arbejde på din side såvel som linkbuilding.

Du opnår de bedste resultater ved at have is i maven og vente på at vores arbejde har effekt.

Vi overvåger kontinuerligt dine kampagners præstationer og foretager nødvendige justeringer. Det kan omfatte ændring af budstrategier, omformulering af annoncetekster eller omstrukturering af annoncegrupper for at forbedre præstationen og opnå dine mål.

Vi bruger avancerede analyseværktøjer til at spore nøglemetrikker såsom klikfrekvens (CTR), konverteringsrate, omkostninger pr. konvertering og samlet ROI.

Vi giver dig regelmæssige rapporter og indsigt, der gør det klart, hvordan dine kampagner performer og hvor der kan foretages forbedringer.

Meta ejer Facebook og Instagram og Meta Ads er derfor annoncering på både Facebook og Instagram samt Messenger.

Vi kan hjælpe dig med billed- og videoannoncer samt leadgenerering gennem annoncer der rammer din målgruppe.

Vi bruger Meta’s detaljerede målretningsværktøjer til at definere din målgruppe baseret på demografiske data, interesser, adfærd og mere. Derudover arbejder vi med kopimålgrupper og indsamling af data fra dine nuværende besøgende og kunder.

Dette sikrer, at dine annoncer vises til brugere, der mest sandsynligt vil engagere sig med dit indhold og blive kunder.

Optimering

Vi forstår godt hvorfor du stiller spørgsmålet. De hjemmesider vi leverer vil som udgangspunkt altid være hurtige at navigere rundt på.

Der er dog en masse teknisk og tidskrævende arbejde der kan laves på din hjemmeside både for at gøre brugeroplevelsen lidt bedre, men vigtigst af alt for at tilfredsstille Google.

Så med andre ord: Når vi hastighedsoptimerer din hjemmeside, gør vi Google glad. Det er et tids- og ressourcekrævende arbejde som vi tilbyder som en service man kan tilkøbe.

Læs mere her om hastighedsoptimering.

Når vi konverteringsoptimerer din hjemmeside arbejder vi med flere faktorer som er afgørende for om dine besøgende konverterer til leads eller salg.

Vi arbejder blandt andet med at skabe en god brugeroplevelse gennem et hurtigt website, et intuitivt og lækkert design, samt en hurtig konverteringsrejse.

Læs mere her om konverteringsoptimering.

WordPress er det mest brugte og dermed også mest udsatte hjemmesidesystem i verden. Hver dage hackes tusindvis af hjemmesider.

Med en sikkerhedsoptimering af din hjemmeside gør vi din hjemmeside mere sikker og dermed mindsker risikoen for at din hjemmeside bliver angrebet.

Læs mere her om sikkerhedsoptimering.

Vi har hørt fra et utal af kunder at de er trætte af at modtage spam via deres kontaktformular, samt at mange oplever at reelle henvendelser ender i deres uønsket mappe.

Det løser vi med vores kontaktformular. Den er 100% spamfri, og garanterer levering i din indbakke. Derudover er der en super fed feature der gør at du kan modtage en SMS hver gang der er en der bruger din formular.

Læs mere her om vores kontaktformular løsning.

Om Jysk Online Medie

Vi har bygget vores forretning omkring 4 hovedfaktorer som skal hjælpe dig til at vælge os som din samarbejdspartner:

  • Høj faglig ekspertise
  • God og hurtig kundeservice
  • Fair og gennemsigtige vilkår
  • Lave priser

Læs mere om os.

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor digital marketing og web. Vi udvikler os konstant fagligt og følger løbende med i den udvikling der er på markedet.

Det er primært små og mindre virksomheder der vælger os indenfor stort set alle brancher. Vi har gennem de sidste 20 år hjulpet kunder indenfor stort set alle brancher, og kan helt sikkert også hjælpe dig uanset hvor stor eller lille din virksomhed er.

Vi tillader os faktisk at være selektive i vores valg af kunder. Det kan måske lyde dumt eller arrogant, men årsagen til det er at vi ønsker det bedste samarbejde for alle parter.

Vi skal helst matche hinanden på forskellige parametre som fx. forventningsafstemning.

Skal vi arbejde sammen?

Bestil et uforpligtende opkald fra en af vores dygtige rådgivere, og lad os tage en snak om dine behov og mulighederne for et samarbejde.

Specialer

Optimering

Værktøjer

Om os