Fair vilkår og lave priser

Jysk Online Medie

Et bureau du kan stole på

Hvad er vigtigst for dig?

Ekspertise

Kundeservice

Fair vilkår

Lave priser

Hos Jysk Online Medie får du hele pakken

Ekspertise

Hos Jysk Online Medie arbejder vi konstant på at være de bedste indenfor vores arbejdsområder. Vores faglige ekspertise er baseret på erfaring og datadrevet analyse.

Den bedste måde at blive bedre på er at prøve nye ting af, og tage de learnings med sig på sin videre udvikling. Med datadrevet analyse måler vi hvad der rent faktisk virker, og hvad der ikke virker.

Hos Jysk Online Medie har du derfor adgang til den nyeste viden og de mest effektive strategier indenfor digital marketing.

Kundeservice

Vi ved at en god kundeservice af høj kvalitet er en vigtig faktor for de fleste erhvervsdrivende når de skal vælge et web- og marketingbureau at samarbejde med.

Vi tager os tid til at sætte os ind i din situation og hjælpe dig bedst mulig videre. God kundeservice sikrer en god relation til vores kunder. Og lige netop dette er i alles interesse.

Hos Jysk Online Medie er du altid garanteret en venlig og hurtig kundeservice når du ringer eller skriver til os.

Fair vilkår

Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi kender derfor markedet rigtig godt. Vi ved også at det kan være utrolig svært for dig som kunde at gennemskue vilkår når du skal lave et samarbejde med et bureau.

Vi har arbejdet målrettet på at bygge vores forretning på et simpelt koncept. Det skal være fair og transparent for dig som kunde at kende de vilkår der er omfattet af en aftale med os.

Hos Jysk Online Medie er du sikret en transparent og klar aftale som er til at forstå, med fair vilkår som du kun kan blive glad for. 

Lave priser

Nu spørger du måske dig selv hvordan det kan lade sig gøre at være god på både ekspertise, have kundeservice af høj kvalitet, tilbyde fair vilkår på vores aftaler og samtidig også have lave priser? Vi forstår godt hvis du er skeptisk.

Vi har gjort meget ud af at optimere vores SOP’er og onboarding processer når vi får nye kunder. Det gør at vi kan arbejde på en tidsbesparende måde, og samtidig beholde den samme høje kvalitet af vores arbejde og kundeservice.

Hos Jysk Online Medie er du sikret en lav pris samtidig med at du modtager et produkt der er blevet optimeret på den bedst mulige måde.

Skal vi arbejde sammen?

Bestil et uforpligtende opkald fra en af vores dygtige rådgivere, og lad os tage en snak om dine behov og mulighederne for et samarbejde.

Specialer

Optimering

Værktøjer

Om os